Xavier Graset, el primer protagonista del “Parlem amb…” del 2017, es declara militant del vi català

Graset3
Comencem nou any de “Parlem amb…” amb un entrevistat que estima la vida, el vi i, sobretot, el vi català. El periodista Xavier Graset, que actualment presenta el programa “Més 3/24” al canal especialitzat de Televisió de Catalunya 3/24, és un aficionat i entès del món del vi.

Durant l’entrevista en Xavier Graset ens explica com a casa seva el vi sempre hi ha estat present i com forma part del seu senyal d’identitat. Aquesta relació tan propera amb el vi l’ha dut a defugir la idea que el vi és només un producte per a celebracions, i intenta tenir una botella a taula cada dia.

També visita cellers sempre que pot per descobrir com s’elabora el vi, i és un habitual en esdeveniments del món del vi per conèixer de prop les novetats. A més, durant l’entrevista, ens desvetlla el seu somni d’elaborar el seu propi vi algun dia.

En un moment on la producció i la qualitat del vi català està en auge en Xavier Graset ha decidit fer militància pels vins catalans. Ell creu que els consumidors són el motor per promoure el vi de proximitat i per això des de fa uns anys ha decidit consumir només vi català.

L’entrevista acaba amb un brindis poètic que no us podeu perdre.

Tags:

Author: admin

Leave a Comment