Vi català i cinema xinès

Lychee

Des de la DO Catalunya apostem per anar de la mà de la cultura. Fa temps que la nostra col·laboració amb Catalan Arts ha dut els nostres vins a moltíssimes fires i conferències del món de la cultura. També som un patrocinador fix de la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona, i del cicle Terrats en cultura. Per això, quan vam tenir l’oportunitat de ser presents al primer festival de cinema xinès de Barcelona no ho vam dubtar.

El Lychee Film Festival estrena la seva primera edició i comença el seu recorregut a Barcelona. El primer festival de cinema “exclusivament” xinès, dóna el tret de sortida aquest divendres i s’allargarà una setmana. Aquest primer any, s’inaugura amb una selecció de més de 20 pel·lícules -entre llargmetratges de ficció, documentals i curts d’animació- i constarà de tres seccions: la temàtica sobre Soft Kung Fu New Wu Xia, on s’inclou una retrospectiva del cineasta Xu Haofeng, la secció de cinema contemporani xinès, i la d’animació.

Els nostres vins Denominació d’Origen Catalunya estrenaran el festival aquest divendres dia 15 amb una copa de benvinguda just abans de la projecció inaugural de la pel·lícula “El Mestre” de Xu Haofeng. La gala d’inauguració amb catifa vermella i photocall se celebrarà al cinema Phenomena Experience, que obrirà les seves portes a les 20.45h per donar pas a l’acte que començarà a les 21.20h.

lychee2

Tags:

Author: admin

Leave a Comment