Un estiu més anem de la mà de Catalunya Ràdio

Imatge Tast vertical 1

Enguany, tornem amb els estius radiofònics i el bon gust de vi retrobant-nos a Catalunya Ràdio per seguir amb la difusió de la cultura del vi entre els oients de la seva graella estiuenca. Serem presents cada dissabte al programa Tast Vertical (de 13 a 14h), i els divendres a Interferències (de 13 a 14h), concretament a la secció gastronòmica “Sense trencar un plat”.

L’espai vinícola Tast Vertical torna a la graella aquest dissabte 22, conduït per quarta temporada per la periodista i escriptora Empar Moliner, i mantenint el seu estil fresc i informal. Entre els col·laboradors habituals, el cantautor Àlex Torío, que escollirà peces musicals per maridar amb els temes tractats al programa, i Ramon Francàs, periodista especialitzat en el món del vi. La novetat d’enguany serà la incorporació de Bruno Tanino, “sommelier punk” que ens aconsellarà i ens ajudarà a desmitificar molts dels aspectes que envolten aquest món vinícola.

A Interferències, programa conduït per Montse Virgili, es buscaran els aspectes més curiosos que uneixen cultura i tendències. Anècdotes i curiositats que seran presentes en cada una de les seccions del programa. Els nostres vins seran també presents els divendres a la secció gastronòmica “Sense trencar un plat”, que estarà conduïda per la gastrònoma i periodista Mar Calpena.

Tags:

Author: admin

Leave a Comment