Un any més maridem vi, espectacle i vistes a Barcelona a ‘Terrats en cultura’

Captura de pantalla 2017-06-09 a las 13.53.48

Fa menys d’un mes que va començar la 5a temporada de ‘Terrats en Cultura’. Enguany arriba amb un programa carregat de noves propostes culturals i multidisciplinàries, abastant des dels concerts, fins a la dansa, el teatre i el cabaret.

La DO Catalunya ja fa dos anys que acompanya aquesta iniciativa cultural organitzada per Coincidències. Un cicle que neix de la voluntat de recuperar el vessant social, lúdic i cultural d’espais ben diferents per donar èmfasi i joc al paisatge en el marc de Barcelona. Els nostres vins acompanyen totes les activitats que es duran a terme dins el cicle. Els Terrats en Cultura 2017 presenta així, un total de 11 activitats diferents, que es van iniciar el passat 12 de maig i ens acompanyen fins el 21 d’octubre, amb una extensa programació transversal (teatre, música, cabaret, poesia, dansa) es espais únics per gaudir de la ciutat.

Grups emergents i coneguts com The Crab Apples, Punto de Rocío, solistes com Xarim Aresté, propostes esceniques inovadores com La llista, o la virtuositat de músics com la pianista Clara Peya, son només algunes de les interesants propostes que alegraran l’estiu als Terrats.

Com ja és tradicional, per acabar la temporada celebrarem la jornada Terrats en vi. Per aquesta temporada el maridatge serà amb narracions de grans personatges incompresos ‘Sants Bevedors’ i els nostres vins DO Catalunya (espectacle + tast de vins).

És un plaer poder formar part d’aquesta iniciativa que ens ajuda a apropar els nostres vins a un perfil de consumidor jove.

Tags:

Author: admin

Leave a Comment