Tot preparat pel gran brindis col·lectiu #DiaMovimientoDO

INVITACIÓ MOVIMENT DO

25 Denominacions d’Origen de tot l’estat estan preparant una festa per celebrar el Dia Movimiento DO i des de la DO Catalunya ja ho tenim tot enllestit!

Aquest dissabte dia 20 de Maig el jardí de l’Estació Enològica de Reus (Passeig Sunyer 6-8) s’omplirà de música en directe amb el grup AfterDark, de gastronomia de proximitat de la mà del restaurant reusenc 7deTu, i de moltes copes plenes de vi.

L’acte central de la festa tindrà lloc a les 13:30h, moment en què totes les regions vitivinícoles que hi participen, des dels seus respectius actes, faran un gran brindis col·lectiu i simultani pel vi amb DO.

Un aperitiu festiu

Més enllà del gran brindis, la festa que hem preparat des de la DO Catalunya vol ser un aperitiu popular on, per un preu simbòlic, els assistents puguin tastar els nostres vins i acompanyar-los de propostes gastronòmiques.

Servirem 8 referències, 3 negres, 2 rosats i 3 blancs, que aniran acompanyats d’unes avellanes gràcies a la col·laboració amb la DOP Avellana de Reus. La proposta gastronòmica es completarà amb tapes de proximitat elaborades pel restaurant local 7deTu, que forma part del nostre col·lectiu “A taula, vi català”, elaborades amb olis de la DOP Siurana, que també col·labora en aquesta jornada.

Una festa oberta a tothom per celebrar i posar en valor el vi amb Denominació d’Origen.

Veniu a brindar amb nosaltres!!

Tags:

Author: admin

Leave a Comment