“Sé quan un vi és bo o és dolent” ens explica en Marc Martínez al “Parlem amb…”

Aquest mes de març tenim un entrevistat molt especial al “Parlem amb…”. L’actor Marc Martínez estima el vi, confessa que no és un gran entès en la matèria, però reconeix que sap detectar quan un vi és bo o és dolent.

En Marc fa un viatge a la seva infantesa i ens explica que sempre ha tingut un lligam estret amb el vi, era un producte que estava present en celebracions familiars i en àpats quotidians. Ens relata com de petit li donaven pa amb vi per berenar i que la seva família li va ensenyar a fer un bon ús de l’alcohol.

L’actor, director cantautor i músic prefereix el vermut per beure sol i el vi en companyia. El seu maridatge ideal és vi negre amb carn i vi blanc amb sushi.

Després del seu darrer paper de Marc Ramos, el dolent de l’exitosa sèrie Nit i Dia de TV3, en Marc es troba actualment representant al Jove Teatre Regina “Mal Martínez. Humor i hòsties”, una obra produïda per El Terrat i escrita per ell mateix. Es tracta d’un monòleg autobiogràfic, un viatge introspectiu que retorna a l’actor als seus orígens al Raval.

Tags:

Author: admin

Leave a Comment