IV Concurs BlocDOCat

La DO Catalunya convoca una nova edició del Concurs BlocDOCat al millor bloc vitivinícola català. Es tracta de la quarta convocatòria d’un certamen (bianual) que ha anat consolidant-se i creixent en número de participants en cadascuna de les seves edicions. El IV BlocDOCat té la finalitat de premiar les iniciatives particulars per difondre els valors del món del vi i de la viticultura a través dels seus blocs.
La Denominació d’Origen Catalunya manté una visió innovadora i creativa del vi, i amb aquest criteri vol reconèixer els espais virtuals de reflexió, divulgació, intercanvi d’opinions, valoracions i tastos de vins catalans, una eina cada cop més important i amb una gran projecció per a la difusió de la cultura del vi, en especial a Catalunya. Per això, la DO Catalunya premiarà amb 3.000 € el millor bloc vitivinícola català entre els inscrits a la IV edició d’aquest concurs.

IV BlocDOCat al millor bloc vitivinícola català

IV BlocDOCat al millor bloc vitivinícola català

El període d’inscripcions ha estat fins el 10 de juny. Un cop avaluades totes les candidatures, aquelles que acompleixin tots els requisits que indiquen les bases del concurs, seran sotmeses a la valoració d’un jurat independent, format per professionals de prestigi del món del vi, de la comunicació i de la blogosfera. Els guanyadors es donaran a conèixer en una gala de lliurament que tindrà lloc el 7 de juliol de 2014 al Teatre Nacional de Catalunya, un dels escenaris de la campanya de difusió del vi com cultura pròpia La DO Catalunya Surt a Escena.
Enguany, i coincidint amb el 15è aniversari de la DO Catalunya, el concurs afegeix una nova categoria: Millor post sobre #vicatalà amb Denominació d’Origen realitzat fora de Catalunya, premiat amb 1500€. Aquesta nova categoria especial pretén reconèixer als blocaires que, des de fora de Catalunya, s’interessen i difonen els vins catalans amb el segell de qualitat i origen de qualsevol de les dotze Denominacions d’Origen catalanes.
Per a més informació consulteu les bases del concurs.

Relació de blocs participants al IV BlocDOCat al millor bloc vitivinícola català (per ordre alfabètic) 

Barcelona between cellars

Dami Vila Sommelier

De Vino La coctelera

Dionís de Viatge a Itaca

El somni d’una nit de vins

Elvi.net

Enoemocions

Enoteismes

Fermentingideas

La Conca 5.1

Laura Masramon

Le Nouveau Sommelier

malVIatge

Nos gusta el vino

Parrasounds

Prettywines

Racó del bon vi

Res Vini

Tu Blog de Vinos

Utvinum

Vi Good

Vinificats

VinsdeCatalunya, a taula

Vostès parlaven de sexe i jo de vacances

Xineua Vins

Relació de posts finalistes al IV BlocDOCat al millor post sobre vi català amb Denominació d’Origen realitzat fora de Catalunya (per ordre alfabètic)

Catavino

Mileurismo Gourmet

Terroaristas