Pretty Wines, Millor Bloc Vitivinícola català 2016

Premis_DoCAT_2016 comp

Ahir va tenir lloc a l’Hotel Casa Fuster de Barcelona, la gala d’entrega de premis de la cinquena edició del Concurs BlocDOCat.

L’acte es va dividir en 3 moments molt especials:

– El tast guiat de vins DO Catalunya per part del periodista Ramon Francàs, de la Vanguardia, Mariano Fisac, guanyador de la passada edició de la categoria Millor post sobre #vicatalà fet fora de Catalunya, el director de la revista Cuina, Josep Sucarrats i també, des de la distància, el tast de Joan Gómez Pallarès, col·laborador d’El País Semanal.

– L’entrega de premis d’enguany va guardonar als següents com a :
Millor Bloc Vitivinícola Català, amb una dotació econòmica de 4.000€: Pretty Wines, de Núria Martí.
Millor Post sobre #Vicatalà amb Denominació d’Origen fet fora de Catalunya, amb una dotació econòmica de 2.000€: Poema White and Red Two DO Catalunya Wines from Catalan” del bloc Wild 4 Washington Wine, de William Pollard.
Millor Fotografia d’Instagram: maridatges amb #Vicatalà, amb una dotació econòmica de 2.000€: @arnauetis, Arnau Vivó.

Un doble jurat va ser l’encarregat de posar fil a l’agulla per escollir els millors d’entre els participants a cada una de els categories. Els encarregats d’escollir el guanyador de les categories de Millor Bloc Vitivinícola Català i Millor Post sobre #Vicatalà amb Denominació d’Origen fet fora de Catalunya han estat Joan Gómez Pallarès, Ramon Francàs, Josep Sucarrats, Jaume Martí, director de màrqueting de la Cooperativa Agrícola Sant Josep; i Sole G. Insua, la nostra responsable de comunicació.

El guanyador de la categoria estrenada aquest any, Millor Fotografia d’Instagram, ha estat triat per Carles Carbonell, fotògraf i co-organitzador de la fira Temps de Vi; Iker Morán, periodista i responsable dels blocs La Gulateca i Hasta los Megapíxeles; i Mª Ángeles Torres, fotògrafa especialitzada en gastronomia.

– Però no es va acabar aquí la vetllada, després vam poder gaudir d’un sopar-còctel a la meravellosa terrassa de l’hotel.

Us deixem algunes imatges dels millors moments:

Tags:

Author: admin

This post has 1 Comment

Leave a Comment