Presentem la 2ona Temporada de Vinòmics

cupatges_800x600_b

Tornen els Vinòmics, la sèrie d’historietes gràfiques inspirades en el món del vi i signades per autors de reconegut talent i proximitat, i tornen amb força!! “El que jo sé sobre vi” de Miguel Gallardo és la primera entrega d’aquest segon curs, que arriba precedit per l’èxit de la primera temporada.

Gallardo és un reconegut il·lustrador amb un llarg recorregut professional i que ha rebut, entre altres molts premis, el Premi Nacional de Còmic de Catalunya per la seva obra més personal, Maria i jo, una autobiografia on explica la seva relació amb la seva filla autista.

Amb el relat de Gallardo hem donat el tret de sortida dels Vinòmics, que es continuaran publicant mensualment a la web de la DO Catalunya. Cada tercer dijous de mes, els autors que formen part del projecte, sota la coordinació de Raul Deamo, presentaran la seva singular proposta de maridatge entre còmic i vi, i com ja es va fer en la primera edició, totes les històries seran publicades tant en català com en castellà i anglès per tal d’arribar al màxim nombre de seguidors a nivell nacional i internacional.

Parlem amb… Miguel Gallardo

Aprofitant la presentació dels segons Vinòmics hem dedicat la secció Parlem amb… al nostre primer autor. Amb aquesta petita entrevista podem saber com Gallardo va endinsar-se en el món del vi per arribar a confeccionar la seva historieta, els secrets de la seva relació amb el vi, i la seva visió sobre el projecte Vinòmics. La seva conclusió després de tot el procés creatiu és: “El vi és per gaudir i cadascú el pot gaudir a la seva manera”.

Vi i joves més a prop per segon any gràcies al còmic

Vinòmics representa una fort aposta de la DO per difondre la cultura del món del vi entre els joves a través del còmic, una disciplina artística tradicionalment poc utilitzada pel sector vitivinícola del nostre país. En la primera edició, la web de la DO Catalunya va registrar un augment de visites del 130%, essent el dijous, dia de publicació de Vinòmics, el dia de la setmana que més visites es van registrar. D’altra banda, el projecte ha permès també la fidelització d’un important nombre de seguidors a través del newsletter mensual.

Tags:

Author: admin

Leave a Comment