Parlem de la importància de l’enoturisme per a les Denominacions d’Origen a FENAVIN

fenavin

“Enoturisme i Denominacions d’Origen, una aposta conjunta”, amb aquest títol el periodista i col·laborador nostre Lluís Tolosa representarà la Denominació d’Origen Catalunya a la Fira Nacional del Vi (FENAVIN) que se celebra a Ciudad Real fins demà dijous dia 11. En la mateixa també intervindran el president de la DO Vins de Madrid, Antonio Reguilón i la responsable de gestió de l’enoturisme a la DO Ribera del Guadiana, Isabel García.

L’última jornada de FENAVIN està dedicada a l’enoturisme i a les estratègies de comunicació i promoció de les marques per fer-ho cada vegada més present. Tindrà, també, un apartat d’especial referència a la jornada el tema de l’enoturisme i les Denominacions d’Origen.

La jornada enoturística

El dia 11 a partir de les 9:30 del matí l’enoturisme serà el protagonista de Fenavin. Durant la jornada intervindran presidents, directors generals i representants de les principals Denominacions d’Origen d’Espanya. També es podran escoltar especialistes en aquest sector que segons les últimes dades recollides créixer un 21% al llarg de 2016. Aquesta jornada està organitzada per Enoturisme 360º, publicació que dirigeix Jordi Solana.

La jornada serà inaugurada per Rosa Melcior, presidenta d’ACEVIN i de Rutes del Vi d’Espanya, que ha indicat que anunciarà el plantejament d’aquest organisme en els pròxims mesos per al desenvolupament d’un enoturisme punter a Espanya.

Tags:

Author: admin

Leave a Comment