Parlem amb els restaurants del nostre col·lectiu “A taula, vi català”

Foto Parlem amb petita

Ja fa 4 mesos que va néixer el col·lectiu “A taula, vi català”, de restaurants que fan una aposta clara pel vi de proximitat. Per aquest motiu hem reunit a tres d’aquests restaurants en el nostre espai d’entrevistes “Parlem amb…”. Ens han explicat com elaboren la seva carta de vins, per què van decidir apuntar-se al col·lectiu, i sobretot per què vi català.

De la cinquantena de restaurants que formen part actualment del col·lectiu, Los Caracoles i Barnabier de Barcelona, i LaOna Restaurant, de Barberà del Vallès, són els protagonistes d’aquesta entrevista a tres bandes. Els tres representats analitzen com ha canviat el sector del vi a la restauració, així com els hàbits dels consumidors. En aquest sentit els tres coincideixen en que el client ara demanda més producte de proximitat, te curiositat per tastar vins nous i per descobrir nous sabors.

De fet, el nostre objectiu amb aquesta campanya és indicar al consumidor on pot trobar una bona carta de vins catalans i reconèixer la tasca de restaurants que aposten pels productes del territori. “A taula, vi català” continua sumant adeptes, i està oberta a tots aquells restaurants que en vulguin formar part. Els requisits per afegir-se al col·lectiu es poden consultar al nostre web.

Tags:

Author: admin

Leave a Comment