Objecte del concurs

1. OBJECTE DEL CONCURS

La DO Catalunya organitza cada dos anys el concurs BlocDOCat amb la finalitat de premiar les iniciatives particulars per difondre els valors del món del vi i de la viticultura a través dels seus blocs.

La Denominació d’Origen Catalunya manté una visió innovadora i creativa del vi, i amb aquest criteri vol reconèixer els espais virtuals de reflexió, divulgació, intercanvi d’opinions, valoracions i tastos de vins catalans, una eina que considerem cada cop més important i amb una gran projecció per a la difusió de la cultura del vi, en especial a Catalunya. Per això, la DO Catalunya premiarà amb 4.000 € el millor bloc vitivinícola català entre els inscrits a la nova edició, la V edició d’aquest concurs.

Amb la intenció de reconèixer els blocaires que, des de fora de Catalunya, s’interessen i difonen els vins catalans amb el segell de qualitat i origen de qualsevol de les dotze Denominacions d’Origen catalanes, el V Concurs BlocDOCat compta amb la categoria per a posts fets fora de Catalunya amb temàtica sobre vi català amb Denominació d’Origen.

Instagram és la xarxa social que creix a un ritme més ràpid i, a més, té un molt alt grau de penetració entre el públic jove, un segment de la població estratègic i de gran importància per a la transmissió de la cultura del vi.

Instagram és, a més, la xarxa social preferida dels foodies. El moviment foodie ha experimentat una forta explosió al nostre país. Senten autèntica passió per la gastronomia, de la qual fan un estil de vida, experimentant cada dia. Podem parlar d’influencers, amb molts seguidors (i consumidors) que confien en el seu criteri i en les seves opinions.

Per això, la DO Catalunya ha decidit crear una nova categoria: ‘Millor fotografia d’Instagram: maridatges amb #vicatalà’, que serà premiada amb 2.000€* entre els inscrits a aquesta categoria del concurs.

2. CATEGORIES.

a) Millor Bloc Vitivinícola Català, amb un premi valorat en 4.000€ (revisar les bases de la categoria). Preincripcions a aquesta categoria.
b) Millor post sobre #vicatalà amb Denominació d’Origen realitzat fora de Catalunya, amb un premi valorat en 2.000€ (revisar les bases de la categoria). Preinscripcions a aquesta categoria.
c) Millor fotografia d’Instagram: maridatges amb #vicatalà, amb un premi valorat en 2.000€ (revisar les bases de la categoria). Preincripcions a aquesta categoria.