Maridem vi i teatre al TNC

Un any més els nostres vins recolzen el teatre i engeguem un nou cicle de maridatges en col·laboració amb el Teatre Nacional de Catalunya. La primera trobada va tenir lloc el dijous 9 de març en motiu de la setmana de la dona. “La senyora Florentina i el seu amor Homer”, una peça teatral de Mercè Rodoreda dirigida per Sergi Belbel, és un obra que fa una celebració de la independència femenina. Justament el dia de la seva estrena a la Sala Gran el TNC va ser la cita per encetar els maridatges de teatre, gastronomia i vi.

L’obra, protagonitzada per grans actrius com Mercè Sampietro, Margarida Minguillón o Teresa Urroz, gira al voltant de 4 dones, i és una celebració de la democràcia i de la independència femenina a la Barcelona de principis del segle XX. Amb aquests paràmetres es va construir un maridatge teatral, amb els vins de la DO Catalunya, acompanyats d’unes tapes d’autor especialment triades per a l’ocasió, en aquest cas pel càtering Singularis. Un tast harmonitzat que buscava atraure tots els sentits.

A part d’aquests maridatges, des de la DO Catalunya també oferim una copa de cortesia al finalitzar l’estrena d’obres més petites al TNC. Precisament el dimecres dia 8 de març els assistents a l’estrena de “Vania”, un clàssic de Txèkhov, van poder gaudir dels nostres vins mentre comentaven l’obra que acabaven de veure.

En la mateixa línia, els nostres vins també van amenitzar la tertúlia “L’art com a teràpia?” al finalitzar la funció “Mal Martínez, humor i hòsties” al Teatre Regina.

Des de la DO Catalunya afegim així noves activitats a la nostra agenda cultural, que se suma al cicle d’activitats que s’estan portant a terme juntament amb l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i la seva plataforma Catalan Arts per promocionar els projectes relacionats amb les empreses culturals catalanes a fires internacionals.

Tags:

Author: admin

Leave a Comment