Maridem vi, cultura, festa i calor

Captura de pantalla 2017-06-09 a las 13.56.47

A la Denominació d’Origen Catalunya no fem vacances, i, fins hi tot, es podria dir que per vacances treballem més que mai! Hem preparat, com cada any, un estiu ple d’activitats culturals i lúdiques que tenen lloc arreu de Catalunya durant les properes setmanes. Els vins de la DO Catalunya tornaran a acompanyar el cinema, els llibres, la música i les festes populars per tal de donar suport a les diferents expressions culturals i seguir fent difusió de la cultura del vi.

Per als que us agrada el cinema podreu gaudir-lo a l’aire lliure amb una copa de vi DO Catalunya a la mà perquè tornarem a ser al Cinema a la Fresca de la Sala Montjuïc. Els vins de la DO Catalunya estaran presents al llarg de tot el mes de projeccions i, a més, divendres 14 de juliol, la DO organitzarà un tast de vins amb visita al castell per a tots aquells que vulguin conèixer una mica més la història de Barcelona, així com els vins que conformen la DO.

Aquest dilluns vam estrenar una nova edició de Biblioteques amb DO. La Biblioteca Central Xavier Amorós de Reus torna a ser l’epicentre de les activitats que la DO Catalunya organitza cada dilluns del mes en col·laboració amb el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i l’INCAVI. En aquesta cinquena edició compartiran protagonisme música, poemes, teatre i fins i tot constel·lacions. Tot maridat amb els vins de la DO Catalunya. I, a més, enguany s’exposaran també els Vinòmics d’aquesta segona temporada recentment estrenada. Concretament es podran veure les historietes de Gallardo i Jaime Martín, les dues disponibles també a la web de la DO. El dia 20 de juliol arribarà la tercera entrega, signada per Bea Torno.

Divendres 21 de juliol la DO Catalunya serà la protagonista dels Divendres DiVins. Aquesta iniciativa, que té com a objectiu posar en valor els espais patrimonials i la seva relació amb les denominacions d’origen de la demarcació de Tarragona, conjugarà enguany vi, música i dansa a l’emblemàtic Castell Monestir d’Escornalbou, al municipi de Riudecanyes (Baix Camp). Hi actuarà el grup Olijazz, amb un espectacle que mostrarà el procés del vi mitjançant una actuació en quatre actes.

Una altra de les propostes interessants pels caps de setmana de tot l’estiu són els Terrats en Cultura. El cicle, organitzats per l’associació Coincidències, ofereix actuacions de teatre, música, i dansa a terrats de la ciutat de Barcelona perquè els assistents puguin gaudir de la cultura de ben a prop. Un any més, els vins de la DO Catalunya acompanyaran les vetllades artístiques.

I al mes d’agost arriba una de les cites més memorables de l’estiu, una nova edició de la Ruta de Vins de la DO Catalunya a la Festa Major de Gràcia (del 15 al 21 d’agost). Per sisè any consecutiu, la DO Catalunya tornarà a recórrer els carrers del barri de Gràcia per donar a conèixer els seus vins i per apropar a la gent la cultura del vi. Els tastos guiats tornaran a ser el punt fort d’aquesta ruta que enguany creix fins als 13 punts. El dijous 17 d’agost serà el torn del gran tast guiat que la DO Catalunya ofereix cada any en col·laboració amb l’associació cultural i gastronòmica El Cargol Graciós.

Un estiu més la DO Catalunya us vol fer gaudir del vi, de la cultura i de la festa!!

Tags:

Author: admin

Leave a Comment