Maridem els nostres vins amb cuina atlàntica de la mà del xef Kike Piñeiro

Piñeiro català ok

Un any més tornem a Madrid per assistir a Enofusión, el Congrés Internacional del Vi, que enguany celebra la seva setena edició durant els dies 23, 24 i 25 de gener, al Palacio Municipal de Congresos de Madrid en el marc del cim gastronòmic Madrid Fusión.

Una de les activitats principals que hem preparat per aquesta edició de la fira és la d’unir el Mediterrani i l’Atlàntic mitjançant les tapes del xef gallec Kike Piñeiro, del restaurant A Horta d’Obradoiro (Santiago de Compostela) i els nostres vins Denominació d’Origen Catalunya.

El tast harmonitzat tindrà lloc dimarts 24 a les 15h, i es podran tastar fins a 5 referències de la DO Catalunya, elaborades amb varietats mediterrànies i autòctones: 2 blancs, un rosat, un negre i un blanc d’agulla per les postres. Pel que fa a la cuina, Kike Piñeiro preparà 5 tapes al més pur estil atlàntic i amb el peix com a principal protagonista.

La DO Catalunya també estarà present als tres espais destacats a Enofusión: l’EnoBar, amb una barra on es podran tastar diverses referències; Expobodegas, amb un espai divulgatiu per donar a conèixer el Consell Regulador; i El Centro del Vino, l’espai preparat pels tastos tècnics i les degustacions, i on se celebrarà el tast harmonitzat amb la cuina de Kike Piñeiro i Eloy Cancela.

Aquesta activitat s’emmarca dins la nostra campanya DO Cat al plat, amb la qual es vol posar en valor i promoure el patrimoni agroalimentari i gastronòmic català, del qual el vi és part fonamental.

Tags:

Author: admin

Leave a Comment