Maridem amb la 25ª Mostra Internacional de Films de Dones

cinema de dones1

Un any més des de la DO Catalunya hem volgut acompanyar una mostra tan arrelada a la ciutat de Barcelona com és la Mostra Internacional de Film de Dones. Enguany oferirem una copa de cortesia a l’espai ‘Cinema fora de lloc’.

La nostra col·laboració va començar ahir a la nit a la projecció del film Woman who kill (Dones que maten) a la plaça de la Virreina. Mentre els assistents a la projecció esperaven el seu inici van poder gaudir d’una copa de vi DO Catalunya.

El nostre suport a la mostra continua el 22 de juny a la plaça de Sant Pere a les 21:45h, on servirem una copa que acompanyarà una projecció de curts en femení. Un programa itinerant de curtmetratges de realitzadors de l’Estat espanyol elaborat per TRAMA, Coordinadora de muestras y festivales de cine, vídeo y multimedia realizado por mujeres.

Per últim, des de la DO Catalunya també serem presents en la projecció d’un recull de curts d’animació realitzats per dones titulat ‘Ben animades’. La cita serà el 13 de juliol a la plaça de Sant Pere.

Aquesta cita s’afegeix a l’agenda cultura de la DO Catalunya, que busca així continuar fent difusió de la cultura vitivinícola del país, alhora que es consoliden les accions per arribar al segment de consumidor més jove i cosmopolites. En aquest cas anem de la mà i recolzem la cultura ideada i elaborada per dones.

Tags:

Author: admin

Leave a Comment