La ruta de vins de la Festa Major de Gràcia, un dels actes que va resistir

ruta vins1

La Ruta de Vins a la Festa Major de Gràcia ja és un clàssic dins l’agenda d’actes que organitzem des de la Denominació d’Origen Catalunya.  La iniciativa consta d’una ruta amb tretze punts entre els diferents carrers guarnits del barri on tastar tretze referències de vins DO Catalunya durant tota la Festa Major (15 al 21 d’agost). A més a més, a cada punt de la ruta de vins, i pensant en aquelles persones que desitgin ampliar la informació i/o iniciar-se en el tast de vins, s’organitzen tastos dirigits amb la sommelier de la DO Catalunya a cada punt de la ruta en dies i hores concretes. A part de la ruta, també organitzem un gran tast dirigit conjuntament amb l’entitat el Cargol Graciós i la Fundació Festa Major de Gràcia, un macro tast guiat de 5 vins.

Els dos primers dies la nostra ruta de vins es va omplir de curiosos i d’amants del vi amb un ambient festiu i alegre, però el dia 17 Barcelona va ser l’escenari d’una tragèdia. Degut als atemptats, i per prevenció i respecte, La Festa Major de Gràcia juntament amb la DO Catalunya van decidir cancel·lar el macro tast guiat, i també la ruta d’aquell dia. Els següents dies la ruta va tornar a estar en funcionament però l’ambient al barri de Gràcia havia canviat i l’assistència la ruta va disminuir.

La programació de la Festa Major de Gràcia es va veure durament afectada per les circumstàncies especials que va viure Barcelona el dia 17. Des de la DO Catalunya ens sentim orgullosos d’haver pogut ficar el nostre petit gra d’arena amb la ruta de vins per mantenir l’esperit de festa del barri, i haver adoptat el #NoTenimPor.

Tags:

Author: admin

Leave a Comment