La DO Catalunya Surt A Escena

La DO Catalunya surt a escenaLa DO Catalunya surt a escena, en la seva quarta edició ja (2015 -2016), és una campanya de maridatges culturals que permet aprofundir en la cultura del vi i en els vins de la DO Catalunya maridats amb altres expressions culturals i artístiques, i molt especialment amb les arts escèniques.
El vi ha format part de la nostra cultura des de que fenicis i romans van arribar a costes catalanes. El vi és un element imprescindible de les nostres tradicions, de la nostra dieta, del nostre paisatge, dels nostres moments de celebració i també dels nostres moments d’oci. Per això, el maridatge entre vi i teatre és un matrimoni gairebé natural. La campanya es desenvolupa actualment a un dels espais artístics més destacats de la ciutat de Barcelona: el Teatre Nacional de Catalunya.

Enguany, la campanya s’extén a noves modalitats: els gravats, amb la col·laboració del col·lectiu Entinta. Es tracta de sessions de maridatge que pretenen aprofundir en les sensacions i experiències que els vins de la DO Catalunya han provocat en els artistes en el moment de la seva creació, tot compartint-la amb els assistents mentre tasten alguns dels vins de la denominació d’origen. S’inicia així un cicle de maridatge dels artistes de Entinta amb vins DO Catalunya.

La darrera ampliació d’aquesta campanya es focalitza en la música clàssica amb “SIMFONOVA,Només per a uns quants?” de Marcel Gorgori. Els assistents, en acabar el concert, estan convidats a gaudir d’un tast de referències DO Catalunya mentre comenten l’espectacle amb en Marcel i els membres de l’orquestra.

Les dates dels propers actes de la campanya:

PROPERAMENT…