Hem passat un estiu en antena

Tast Vertical

Un estiu més els nostres vins han agafat un gust radiofònic i han ocupat la freqüència de Catalunya Ràdio per seguir amb la difusió de la cultura del vi entre els oients de la seva graella estiuenca.

Des de finals de juliol hem estat presents a l’espai vinícola Tast Vertical conduït, per quarta temporada, per la periodista i escriptora Empar Moliner. Amb el maridatge música del cantautor Àlex Torío, els amplis coneixements del periodista especialitzat en el món del vi Ramón Francàs i els grans consells del “sommelier punk” Bruno Tanino, s’ha parlat dels nous temples del vi, de les dones en el món del vi, dels bars de vins, els vins d’àmfora, i els de cooperativa. Aquest pròxim dissabte 26 d’agost ficarem el punt final a aquest programa tan refrescant que ens ha fet els dissabtes d’agost molt interessants i amens.

Podeu escoltar tots els programes de Tast Vertical descarregant-vos els podcast.

També hem passat l’estiu amb Interferències, conduït per Montse Virgili. Els nostres vins han estat presents a la secció gastronomia “Sense trencar un plat”, a càrrec de la gastrònoma i periodista Mar Calpena. Cada divendres a les 13:45h es relaten fets i anècdotes històriques sorprenents sobre gastronomia.

Podeu escoltar tots els programes de Interferències descarregant-vos els podcast.

Amb aquests dos programes la DO Catalunya vol continuar fent difusió del món del vi i desmitificar que és un producte elitista per apropar-lo a tota la ciutadania.

Tags:

Author: admin

Leave a Comment