Establim feedback amb els restaurants del nostre col·lectiu “A taula, vi català”

Fa tres mesos que des de la DO Catalunya vam engegar la campanya “A taula, vi català” amb l’objectiu de valorar els restaurants que fan una aposta clara pels vins de proximitat. Ara mateix la nostra llista d’adherits ja supera la seixantena de restaurants i hem començat a establir feedbacks amb tots ells per tal de cohesionar el grup.

Com a primera acció per agrair l’adhesió dels integrants del col·lectiu des de la DO Catalunya els hi hem fet arribar un llevataps, i una glaçonera de barra personalitzada, juntament amb el distintiu que corrobora la seva pertinença al grup.

Perquè el feedback fos de doble sentit, vam demanar als restaurants que ens fessin arribar fotografies del distintiu penjat a la porta del local o a la carta de vins, i també fotografies dels obsequis. Amb aquestes imatges des de la DO Catalunya fem difusió a xarxes socials (facebook, twitter i instagram) de manera personalitzada.

Cada setmana publiquem un post sobre un dels restaurants en concret amb les imatges que ens ha facilitat, l’objectiu és fer arribar el seu compromís a favor del vi català a tots els nostres seguidors, molts d’ells de perfil professional.

Per altra banda, seguim amb la campanya de publicitat en mitjans de comunicació d’abast nacional amb l’objectiu de promocionar el col·lectiu entre els consumidors finals. Per ara la publicitat de “A taula, vi català” ha aparegut als diaris generalistes 20 minutos, i Ara i en premsa especialitzada a Cupatges i Vadevi. Per altra banda, diversos mitjans s’han fet ressò del col·lectiu amb la publicació de noticíes com en el cas de La Vanguardia o de TV3.

Tags:

Author: admin

Leave a Comment