Els vins DO Catalunya viatges a Gijón i a Vic per maridar amb cultura

Simfonova i feten

Des de la Denominació d’Origen Catalunya col·laborem des de fa anys amb l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i la seva plataforma Catalan Arts, el portal de les indústries culturals catalanes. Amb aquesta unió vi i cultura viatgem aquest diumenge fins a Gijón per assistir a FETEN, la Feria Europea de Artes Escénicas para Niños y Niñas, que s’allargarà fins el divendres dia 17.

Feten és el principal mercat estatal especialitzat en les arts escèniques per a públic infantil i juvenil. Se celebra a Gijón des del 1991, amb presència de companyies tant nacionals com internacionals. Enguany està prevista la participació d’un total de 77 companyies de les quals 17 seran companyies catalanes.

Els nostres vins Denominació d’Origen Catalunya acompanyaran la presentació de les novetats i la programació d’enguay de la Mosta d’Igualada. L’acte tindrà lloc el dia 14, i se celebrarà a l’Hotel Begoña.

Simfonova i vins a l’Àtlantida de Vic

Simfonova, de Marce Gorgori, presenta a Vic el seu concert La rebotiga de l’òpera. L’objectiu d’aquest concert és acostar, d’una manera distesa i amb vocació divulgativa, però rigorosa i fiable, l’òpera i la música simfònica a tota mena de públics, tant al públic ja aficionat, com també a aquell que sent certa curiositat per acostar-s’hi.

Des de la DO Catalunya organitzem una copa de cortesia al finalitzar el concert que uneix el públic i tots els músics i artistes. D’aquesta manera es vol apropar d’una manera humana l’opera als espectadors permetent-los conèixer de prop els intèrprets.

Tags:

Author: admin

Leave a Comment