Els vins DO Catalunya convidats de la fira Vimart

WhatsApp Image 2017-10-13 at 14.57.26

La Denominació d’Origen Catalunya ha estat la convidada de la setena edició de la fira Vimart que es va celebrar el cap de setmana passat.

El VIMART, la Fira de Vins i Caves de Martorell, celebra enguany la seva setena edició gràcies a la voluntat i l’esforç de tots els participants, i a l’èxit aconseguit els darrers sis anys. Es tracta d’una fira anual de vins i caves, adreçada a la població de Martorell i, per extensió, a la seva comarca. La mostra s’endinsa en l’imaginari col·lectiu dels visitants tastant el gust pels orígens, per la cultura i per les tradicions d’una terra única de creació i descobriment de grans vins i caves.

L’organització de la fira va optar enguany per convidar la nostra DO perquè és una de les que Martorell en forma part, que té molt per explicar i per donar a conèixer al públic els seus grans vins.

Vam iniciar la nostra presència a Vimart amb un maridatge molt especia de vi&art entre els nostres vins i les fotografies de Núria Amat. Durant tot el cap de setmana els nostres vins van ser presents a diversos tastos on es va rebre una gran acollida per part dels participants.

Tags:

Author: admin

Leave a Comment