Els nostres vins i els Vinòmics tornen a pujar a la ona al Surfcity Festival

cartell surficity petit2

Demà dissabte obre les portes a Barcelona l’Arnette Surfcity Festival, el festival de cultura contemporània del surf, que fusiona conceptes d’entrada tan antagònics com Surf i Ciutat.

Per tercer any consecutiu, des de la Denominació d’Origen Catalunya no ens hem volgut perdre l’oportunitat d’apropar els nostres vins al públic jove del festival surf. Enguany els Vinòmics seran els nostres protagonistes.

La tercera edició del festival , que se celebra a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats (carrer de Sant Adrià, 20), disposarà d’un espai a la zona exterior del recinte d’accés gratuït al públic, i a on els assistents podran trobar una selecció de la millor música, food trucks, instal·lacions artístiques i, també, els vins de la DO Catalunya.

Aquesta cita s’afegeix a l’agenda cultura de la DO Catalunya, que busca així continuar fent difusió de la cultura vitivinícola del país, alhora que es consoliden les accions per arribar al segment de consumidor més jove, adaptant-se a les noves maneres que tenen els joves de viure i d’entendre el temps lliure i la cultura.

Tags:

Author: admin

Leave a Comment