Els nostres vins acompanyen la cultura

imatge-stand-freiburg

Els nostres vins Denominació d’Origen Catalunya aniran de la mà amb el món de la cultura aquest mes de gener. La col·laboració que vàrem iniciar fa uns mesos amb l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), sota el paraigua de Catalunya Creativa, ens portarà al Madferia de Madrid i a la Fira Freiburg a Alemanya.

Madferia

Del 17 al 20 de gener visitarem aquesta la fira d’arts escèniques que se celebra a Madrid anualment. Madferia combina l’exhibició de les últimes creacions d’arts escèniques del país, amb activitats orientades a la reflexió i a fomentar la trobada de professionals del sector.

Fira freiburg

Els nostres vins també viatjaran fins a la ciutat de Friburg de Brisgòvia (Alemanya) per assistir a la 29a edició de la fira internacional d’arts escèniques i música Internationale Kulturbörse Freiburg (IKF). Del 25 al 28 de gener ajudarem a donar a conèixer les propostes culturals catalanes al públic professional, principalment programadors i responsables de festivals d’arts de carrer, teatre, dansa, espectacles infantils, circ i música.

Tags:

Author: admin

Leave a Comment