El 20 de maig ens unim a la celebració del “Dia Movimento vino D.O.”

copa DO1

Per primera vegada el dissabte 20 de maig se celebrarà el DIA MOVIMENTO VINO D.O., una jornada impulsada per 23 Denominacions d’Origen i per la CECRV (Conferència Espanyola de Consells Reguladors Vitivinícoles) amb l’objectiu de gaudir i apropar el vi amb Denominació d’Origen al públic en general i als joves en particular.

Les Denominacions d’Origen organitzen el seu propi acte festiu a la localitat i emplaçament que elegeixin de la seva zona però a les 13: 30h totes aquestes festes s’uniran en un gran brindis col·lectiu.

Des de la DO Catalunya estem preparant un aperitiu popular davant de l’Estació Enològica de Reus (Passeig Sunyer 4-6). Els assistents podran gaudir dels vins de la nostra denominació d’origen, acompanyats de gastronomia de proximitat, música en directe i jocs infantils. Una jornada familiar amb festa i vi DO.

Ja són 23 les Denominacions d’Origen que s’han sumat a la celebració d’aquest dia: Alacant, Almansa, Arlanza, Binissalem-Mallorca, Bizkaiko Txakolina, Calatayud, Cariñena, Catalunya, Cigales, Condado de Huelva, Jerez-Xéres-Sherry, La Mancha, Madrid, Montilla-Moriles, Navarra, Rías Baixas, Ribeira Sacra, Ribera del Guadiana, Rioja, Valdepeñas, Valencia, Utiel-Requena y Yecla.

No pots faltar al #DíaMovimientoVinoDO el 20 de maig a partir de les 11h del matí davant l’Estació Enològica de Reus. Brindarem tots junts pel vi amb DO.

Tags:

Author: admin

Leave a Comment