Bohèmia de David Morancho, disponible en el web

vinomic-bohemia

Ja tenim publicat al web, Bohèmia de la mà de David Morancho, la darrera entrega de Vinòmics de la temporada que ens deixa un dolç regust de boca, com el vi, amb ganes de més.

Amb aires afrancesats, el vinòmic Bohèmia ens narra la història de l’Anna Mir i la família Mallol, una família de viticultors que, a través del paisatge, la feina, la passió per la pintura i pel vi, ajudaran a l’Anna a recuperar l’alegria.

David Morancho és un dibuixant de prestigi que centra actualment la seva carrera professional en el món del còmic amb la seva exitosa obra Sara Lone, una saga d’aventures ambientada a finals dels anys 50 a Nord Amèrica, que barreja el gènere negre amb l’aventura històrica.

Posem així punt final la temporada de Vinòmics, un projecte que ha assolit els seus objectius gràcies a la qualitat de les 7 històries que han conformat la sèrie que uneix el món del vi a través del còmic. Dues disciplines aparentment distanciades però que “casen” amb facilitat com es pot comprovar amb la sèrie.

Ara que tots els Vinòmics estan ja disponibles al nostre web, esperem veure els nous passos de la sèrie.

Tags:

Author: admin

Leave a Comment