Guanyadors anteriors edicions

Quadre d’honor  – 4a Edició

Bloc guanyador: Malviatge , de Rosa Sadurní i Josep M. Galimany, per ser un bloc que et fa aprendre la seva varietat de temes i experiències, per la seva bona estructuració i el bon ús de les fotografies.

Menció Especial del jurat: Pretty Wines, de Núria Martí, per ser una aproximació diferent al món del vi, visualment interessant i fresc. Nou format.

Menció Especial del jurat: Conca 5.1, de Leandre Romeu i Josep Saperes, per la seva profunditat en el paisatge vitícola i la seva feina per posar en valor la seva zona. Projecte col.laboratiu.

Premi al Millor post sobre vi català fet fora de Catalunya: Todas las cosas buenas publicat a Mileurismo Gourmet, de Mariano Fisac.

Quadre d’honor  – 3a Edició

Bloc guanyador: Vi • Moments • Persones , de Ruth Troyano, per aconseguir una aproximació diferent a la cultura del vi. Per ser un projecte nou i prometedor i per posar l’atenció en les persones que creen els nostres vins

Menció Especial del jurat: De Vinis, de Joan Gómez Pallarès, pel seu recorregut i manteniment d’una altíssima qualitat durant la seva trajectòria.

Menció Especial del jurat:  Vi Franc, de Ramón Francàs, en considerar-lo tota una referència informativa del sector

Quadre d’honor  – 2a Edició

1r Premi: Vins de Catalunya, de Jaume Aguadé “pel seu esforç en la promoció dels vins catalans i del consum de vi a Catalunya i per la seva qualitat literària”.

2n Premi: Elvi.net de Demos Bertran “pel seu grau de desenvolupament tecnològic, la seva òptima organització i la seva riquesa en quantitat de bon material”

3r Premi: Vadebacus   d’Oscar Gallifa, Carlos González i Carles Palahí per la gran interacció i participació del bloc, així com la facilitat en la navegació que ofereix

Quadre d’honor  – 1a Edició

Bloc guanyador: De Vinis, de Joan Gómez Pallarès

Accèssit al blog amb millor disseny: Terra de Vins, Josep Parés Terrazo, Marc Collell Prat
Accèssit al blog més participatiu: Vadebacus , Carles Palahí, Carlos González, Óscar Gallifa

Mencions especials del jurat:

El Vino nos habla, de Yuko Satake, per la seva col.laboració en la difusió i promoció dels nostres vins
més enllà de les nostres fronteres.

La terrassa del vi, del Col.lectiu la terrassa del vi, per ser un gran exemple de l’adaptació d’un grup de tast de vins
a l’univers blog.

Perquè el vi torni a la nostra taula de cada dia, d’Oriol Pérez de Tudela, per tenir un clar enfocament cap el consumidor final

Wines and the city , de Meritxell Falgueras, per la qualitat dels seus continguts

Yvinos ,de Alberto Fernández, Rubén Morera, Juan Maule Gonzalvo, per tenir un clar enfocament cap el consumidor final.