Arriba la 4rta entrega de Vinòmics amb la historieta més picant

Captura de pantalla 2017-08-18 a las 12.04.52

El mes de maig va arribar la segona temporada de Vinòmics, les nostres historietes amb gust de vi firmades per autors i artistes de renom. Fins ara hem pogut gaudir de les reflexions d’en Gallardo amb “El que jo sé sobre el vi”, la historia familiar de Jaime Martín amb “La memòria del vidre”, hem rigut amb la “Indecisió” de Bea Tormo i ara ens toca pujar la temperatura amb el Vinòmic més picant.

In Vino Veritas és l’entrega més eròtica de Vinòmics, signada pel tàndem artístic Raule i Roger Ibañez. Sota el clàssic títol, els autors ens transporten a les llegendes històriques i mitològiques amb una historieta carregada d’erotisme, sensualitat, traïcions i amb l’acompanyament del vi en tot moment.

Raule i Roger són els autors d’aquest Vinòmic. Amb una llarga trajectòria conjunta, destaquem la seva darrera obra, Jazz Maynard, una saga de gènere negre ambientada al Raval de Barcelona de la que ja s’han publicat 4 volums. També han creat Hole’n’Virgin, Amores muertos i Cabos Sueltos.

Com a tàndem es complementen molt bé, la part creativa del guió l’aporta Raule, que ja ha col·laborat amb altres dibuixants de renom com Gabor, Juan Luis Landa o Josep Mª Martín Saurí. Mentre que l’expressió artística del dibuix és obra de Roger Ibañez, un dibuixant amb estil propi que ha publicat les seves historietes a revistes com Otaku, Penthouse Comix i Amaníaco.

Després de l’èxit de la primera temporada de Vinòmics, la DO Catalunya continua apostant pel còmic, una disciplina artística poc utilitzada pel sector vitivinícola del nostre país, com a vehicle per a difondre la cultura del vi mitjançant l’entreteniment. La propera historieta arribarà al web de la DO Catalunya el dijous 21 de setembre, i estarà signada per Andrés Palomino i Àlex S. Roca.

Tags:

Author: admin

Leave a Comment