Apropem la cultura del vi als joves

Per segon any consecutiu des de la Denominació d’Origen Catalunya hem participar per a una de les sessions de l’Aula Cultural del Vi de la Universitat CEU San Pablo a Madird. Amb aquesta acció mostrem el nostre compromís pel foment de la cultura del vi entre els joves.

Aprofitant l’ocasió des de la DO Catalunya vam presentar el projecte Vinòmics, la nostra sèrie d’historietes inspirades en el món del vi i signades per 8 autors de reconegut talent i de proximitat. De fet, aquest projecte que marida vi i còmic va ser creat precisament per apropar el vi al públic jove.

La Universitat CEU San Pablo, compromesa amb el desenvolupament de la cultura a nivell general, va apostar a través d’Activitats Culturals, per la creació d’aquesta aula dedicada a un sector tan especial a Espanya com és el del vi. Una aposta que intenta traslladar als joves la cultura del vi que s’ha vist que viu moments de regressió en les últimes dècades.

L’Aula Cultural del Vi està organitzada per la Universitat CEU San Pablo en col·laboració directa amb Enoturisme 360º i el seu director Jorge Solana, també professor de la Universitat.

Tags:

Author: admin

Leave a Comment