Acaba la primera temporada de Vinòmics

anunci-agenda-del-pages-cmyk-640x460

El passat dijous 17 de novembre finalitzava la publicació de la temporada de Vinòmics. El projecte que vam llançar el mes de maig d’enguany i que ens ha acompanyat al llarg d’aquests mesos, amb la coordinació de Raúl Deamo. La temporada ha conclòs amb la publicació de 7 Vinòmics de la mà de 8 autors de tan renom com: Albert Monteys, Deamo Bros (Danide i Raúl Deamo), Manel Fontdevila, Oriol Malet, Sagar Fornies, Maribel Carod i David Morancho.

Apuntava ben alt ja el primer vinòmic que es va publicar, obra d’Albert Monteys, però el llistó ha mantingut el mateix nivell de qualitat i d’expectació, essent cada vinòmic tan apassionant o més que l’anterior i donant resultats de diferents gèneres: humor, fantasia, intriga, amor, passió,…
Volem expressar el nostre agraïment pel bon funcionament, el resultat i la implicació a tots els autors i les tasques del Raúl Deamo, el punt de suport i unió del projecte. Heu sigut molts els que ho heu fet possible, però no hem d’oblidar els seguidors de Vinòmics, cada dia creixent, tan arreu de Catalunya com a la resta de l’Estat i també amb ressò internacional, captivant lectors d’Itàlia i França.

Per part nostre seguirem fent difusió del que ha sigut la punta de llança de la nostra campanya La Quinta de la DO Cat que pretén obrir la cultura del vi als joves, analitzant-lo i fent-lo més fàcil i atractiu.

Vinòmics ens deixa imatges com:

Tags:

Author: admin

Leave a Comment