200 persones brinden amb nosaltres pel vi amb Denominació d’Origen

DSC_1796r

Més de 200 persones van venir dissabte a celebrar amb nosaltres el Dia Movimiento Vino DO! A les 13:30h vam alçar les copes, moment en què 25 DDOO de tot l’estat van fer un brindis simultani pel vi amb Denominació d’Origen des de les seves respectives seus.

L’acte, que va tenir lloc durant tot el matí a l’Estació Enològica de Reus, seu de la DO Catalunya, va comptar també amb la col·laboració d’altres denominacions d’origen de la zona com són la DOP Avellana de Reus i la DOP Siurana, que van aportar el seu producte per celebrar la jornada. La proposta gastronòmica de proximitat es va completar amb les tapes del restaurant reusenc 7deTU, mentre que la música va anar a càrrec del grup de versions After Dark, també naturals de Reus.

Amb iniciatives com aquesta, la DO Catalunya busca seguir fent difusió del vi de proximitat i amb denominació d’origen, alhora que continua fent passos per apropar-se al sector de consumidor més jove, tradicionalment més allunyat del món del vi.

Aquest ha estat el primer any que s’organitza una acció conjunta a favor del vi amb DO però tot apunta que no serà l’última! Per ara un deixem amb un tast de les millors fotografies de la nostra festa #DiaMovimiendoVinoDO i esperem que l’any que ve us hi sumeu!

Author: admin

Leave a Comment